Jho Low Sedia Jumpa Penyiasat 1MDB Di Dubai? – Dubai Video



published: 2018-06-13 05:26:42

Ditanya bentuk kerjasama yang jawatankuasa itu mahukan dari Low jika pertemuan itu diadakan, Abu Talib menjawab: Saya tidak dapat komen berkaitan perkara itu”.

Watch the original Dubai Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

10 Comments - Write a Comment

  1. org mcm low ni jgn dibiarkan lepas walau mende kecik skalipun harus didakwa tanpa toleransi..die jenis penipu yg byk muslihat..dan ada kuasa duit..

    Reply
  2. nak jumpa di DUBAI sbb dia tahu tak da extradition treaty in UAE dgn USA or UK….berani ke dia jumpa kat KL…

    Reply
  3. Msing2 dh takut,cri usaha nk lpskn diri/ringankan hukuman.bila sme maklumat terarah pd 1,sndri mau ingt..mkn xabis..

    Reply
  4. No mercy for this idiot who cheated the country n the citizen money

    Reply
  5. Klau xdak salah kenapa takut balik k negara sendiri…

    Reply
  6. Gemok sex maniac kaki penipu ni bukan bolih d percayai

    Reply
  7. Eh….? siapa nak jumpa siapa ni? kalau tak barsalah balik je,berunding dah dapat tahu siapa yg salah dan siapa yg betul nya nanti baru di sumbat kah istana sg,buloh. Senang buat takut kah kebenaranperbuatan haram kaki perampuan semua di cuba nya hitan puteh kuning banyak lagi, akhir nya kena yg "MERAH KENTAL" ha…ha…ha apa tu tak tahu lagi?….Itu lah hell for babi gemok sial…..

    Reply
  8. Aiya. tak payahlah wayang kulit..jumpa je kat Sg.Buloh Convention Centre.. Guaranteed 1st class punya facilities. Muahahaha

    Reply
  9. Dis pulak set condition? Haish

    Reply
  10. Sepatutnya kita berterimakasih kapada Jo Lo kerana dia mastermind 1MDB untuk menkuburkan Najib UMNO dan Barisan Nasional. Kita patut suruh dia keluar dari tempat persembunyian dan kembali ke Malaysia untuk di hadiahkan pingat Paling Jasa Besar dan di panggil YB Dato Sri Pendekar…. Jo Lo kau mana? Mari pulang segera… Rakyat Malaysia menunggu dengan red carpet buatan Bamboo River Resort

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend